logo

logo

Seurakunta

Seurakunnan viikottainen yhteen tuleminen on luonnollinen osa Hangon vapaaseurakunnan toimintaa:

Sunnuntain klo 11 jumalanpalveluksekokoavat yhteen eri ikäisiä ihmisiä ja rakentavat uskonelämää Raamatun sanoman perustalta. Pyhäkoulutoiminta pyritään käynnistämään kun tarvetta ilmenee.
Kuukauden 1. sunnuntaina jumnalanpalvelukseen kuuluu ehtoollisen vietto. Järjestämme ajoittain myös teemallisia jumalanpalveluksia tai muita tilaisuuksia.

   
Kuukauden kolmantena sunnuntaina klo 15 osallistumme myös Hangon katulähetyksen järjestämään Soppakirkkoon Päiväkeskuksen tiloissa (Gentoftenk. 8).

Maanantaisin (tai muuna sovittuna päivänä) n. kuukauden välein klo 18  Hangon ja Karjaan  kodeissa toimii Lähetysrukouspiiri. 

Joka toinen keskiviikko klo 18 kokoontuu Raamattupiiri. Torstaisin klo 16.30 Hehkuvat Hiilet -lauluryhmä jatkaa harjoittelua. 

Kuukauden 1. ja 4. torstaina klo 18 kokoonnumme Avoimet Ovet rukousiltaan, silloin kun ei ole Ylistyksen iltaa samalla viikolla.

Kuukauden 2. torstaina klo 18 kokoonnumme Hangon seurakuntien yhteiseen Avoin Taivas –rukousiltaan, eri seurakuntien toimipaikoissa. Yhteistyössä mukana ovat Hangon vapaaseurakunta, helluntaisrk ja ev.lut. seurakunta sekä Tammisaaren Betesda-seurakunta.                

Kuukauden 3. torstaina klo 18 järjestämme Kotirukousillan  sovituissa Hangon kodeissa

Kuukauden 1. perjantaina klo 18  
osallistumme yhteiskristilliseen Aluerukous-iltaan Hankoniemen alueen kodeissa ja srk:issa.

Kuukauden 4. perjantaina klo 18-22 (tai muuna sovittuna ajankohtana) järjestämme Ylistyksen illan. 

Huom. kesätauot koskettavat Lähetysrukouspiiriä, Hehkuvien Hiilien harjoittelua, Raamattupiiriä, Avoin Taivas -iltaa, Kotirukousiltaa, Aluerukousiltaa, Ylistyksen iltaa sekä Soppakirkkoa.

S
eurakuntamme Kirpputori Lähimmäinen (Esplanadi 61) on avoinna tiistaisin ja perjantaisin klo 12-18.                    Tiedustelut: p. 040 626 8282. 

https://www.facebook.com/kirpputori.lahimmainen.hanko
                                       
Lasten ja nuorten toiminta (kts. erillinen osio).