logo

logo

Seurakunta

Seurakunnan viikottainen yhteen tuleminen on luonnollinen osa Hangon vapaaseurakunnan toimintaa:

Sunnuntain klo 11 jumalanpalveluksekokoavat yhteen eri ikäisiä ihmisiä ja rakentavat uskonelämää Raamatun sanoman perustalta. Pyhäkoulutoiminta pyritään käynnistämään kun tarvetta ilmenee.
Kuukauden 1. sunnuntaina jumnalanpalvelukseen kuuluu ehtoollisen vietto. Järjestämme ajoittain myös teemallisia jumalanpalveluksia, ja
 sovittuina ajankohtina järjestämme Ylistystiimin johdolla ylistyspainotteisen jumalanpalveluksen
Tilaisuudet lähetetään toistaiseksi vain suoratoistona Facebookin kautta (haku: hangon vapaasrk) ja tallennetaan YouTubeen (haku: Hangon vapaaseurakunta).
   
Kuukauden kolmantena su:na klo 15 osallistumme myös Hangon päiväkeskuksen järjestämään Soppakirkkoon Katulähetyksen tiloissa.
(toiminta tauolla)

Maanantaisin noin kolmen viikon välein klo 18 (tai muuna sovittuna päivänä) Hangon ja Karjaan  kodeissa toimii Lähetysrukouspiiri.  (toistaiseksi WhatsAppin kautta)

Keskiviikkoisin kahdesti kk:ssa klo 18  kokoontuu Raamattupiiri.  
(toiminta tauolla)
 

Kuukauden 1. torstaina klo 18 kokoonnumme Avoimet Ovet rukousiltaan vapaasrk:ssa.  Pandemia-aikana rukousillat toteutetaan kuukauden muinakin torstai-iltoina terveysrajoitukset huomioiden, kun muu viikkotoiminta on tauolla. 

Kuukauden 2. t
orstaina klo 18 
kokoonnumme Hangon seurakuntien yhteiseen Avoin Taivas –rukousiltaan, eri seurakuntien toimipaikoissa. Yhteistyössä mukana ovat Hangon vapaaseurakunta, helluntaisrk sekä ev.lut. seurakunta ja Tammisaaren Betesda-seurakunta. 
(toiminta tauolla)

                                   

Kuukauden 3. to:na klo 18 järjestämme Kotirukousillan  sovituissa Hangon kodeissa

(toiminta tauolla)

Kuukauden viimeisenä pe (tai muuna sovittuna ajankohtana) järjestämme klo 19-23 Ylistyksen Yö- illan.
(toiminta tauolla)

Osallistumme lisäksi kuukauden 1. pe-iltana järjestettävään yhteiskristilliseen Aluerukous-iltaan Hankoniemen alueen kodeissa ja srk:issa.
(toiminta tauolla) 

Kuukauden lopulla pe-iltana 
klo 19 olemme mukana myös yhteiskristillisen ja ulospäinsuuntautuvan Ystävyyden illan järjestämisessä FolkiaCenterillä.
(toiminta tauolla)
   
Seurakuntamme Kirpputori Lähimmäinen (Esplanadi 61) on avoinna ti ja pe klo 12-18.                                            Tiedustelut: kirputorin vastaava Katriina Kiiski, p. 045 278 2225.
                                       
Lasten ja nuorten toimintaryhmät (kts. erillinen osio).